Интересно и доста притеснително сравнение направи водещата Венета Райкова. В профила

...
Интересно и доста притеснително сравнение направи водещата Венета Райкова. В профила
Коментари Харесай

Венета Райкова: 400 лв. е заплатата на един млад актьор, 400 лв дава една млада плеймейтка да си боцне ботокс в челото

Интересно и доста притеснително съпоставяне направи водещата Венета Райкова. В профила си в Инстаграм тя написа: " 400 лева е заплатата на един млад артист, 400 лева дава една млада плеймейтка да си боцне ботокс в челото ".

``
реклама

" Какво споделям аз посредством книгите си - пълнете си торбичката със познания и умения, тъй като не знаете по кое време ще ви потрябват! Защото колкото и да ви спъват и уволняват, това което е в мозъка ви няма кой да ви го вземе и най-после ще получавате 4000 лева заплата ", добави водещата и разгласява клипче от своето посещение при Александър Кадиев и Деси Стоянова в предаването " Тази заран ".
     Вижте тази обява в Instagram.         
400 лева е заплатата на един млад артист, 400 лева дава една млада плеймейтка да си боцне ботокс в челото! Какво споделям аз посредством книгите си - пълнете си торбичката със познания и умения, тъй като не знаете по кое време ще ви потрябват! Защото колкото и да ви спъват и уволняват, това което е в мозъка ви няма кой да ви го вземе и най-после ще получавате 4000 лева заплата

Публикация, споделена от ✨
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР